Welkom

Welkom op mijn website. De inhoud van mijn website deel ik graag met jou als bezoeker en/of mede natuurfotograaf, want ik hoop jou ermee te kunnen informeren en bovenal te inspireren. Voor alle duidelijkheid; ik heb niet de wijsheid in pacht, maar bezit wel een grote portie passie voor de natuur en de natuurfotografie. Ik hoop dat deze passie tot uiting komt in mijn…

Welkom

Gepubliceerd door Unieke sculpturen

In Klerken kunt u Els Pleysier vinden in haar keramiekatelier. Ze creëert er unieke, natuurlijke sculpturen voor binnen en buiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: