Home

Antropomorf boetseerwerk leidt nogal vaak tot een stereotype vormgeving. Het werk van Els Pleysier vormt daarop een uitzondering, wat mij betreft. Haar zoektocht naar vorm en materie zorgt ervoor dat haar ‘wezens’, zoals ze ze zelf noemt, een eigen leven en persoonlijkheid krijgen. Die wezens vertoeven hier in een natuurlijke omgeving, waarin ze zich lijken thuis te voelen. Dat geeft hen nog meer bestaansrecht. Ver weg van de witgekalkte dode muren van een galerie of museum komenMeer lezen over “Home”

Home
Upcoming..

Gepubliceerd door Unieke sculpturen

In Klerken kunt u beeldend kunstenares Els Pleysier vinden in haar keramiekatelier. Ze creëert er unieke, natuurlijke landschap en tuinsculpturen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s