Nieuws

Onlangs kreeg ik dit bericht..

” deze morgen weer volop aan het genieten van uw beelden in onze tuin”.

5 augustus worden mijn beelden geplaatst in Lochristi . De eerste 3 weekends van augustus te bezoeken.

https://zevenekentonenkunst.be

10 juni

Sleutelen , zweten, mooie compositie zoeken om alles in gereedheid te brengen voor de tentoonstelling in het kunstdorp Lissewege. Mijn creaties samen met andere kunstenaars zijn te bezoeken in de mooie, rustige pastorietuin. Van 12 juni tot 24 september elke dag vrij te bezoeken. Welkom

“Vrij-laten” Keunekapel 2021

Het is zover….3 juni 2021 plaatsing/afwerking/inhuldiging van mij creatie.

12mei: Vandaag werd het plateau gegoten op mijn verkozen plaats. Het was een “Coup de foudre”.

13 februari 2021

Enkele maanden terug vernam ik het goede nieuws van de gemeente Koksijde, graag hadden ze een sculptuur van mij geplaatst in de mooie beeldentuin “Keunekapel”. Hier alvast een tipje van de sluier, “Vrij-laten” zal heel waarschijnlijk eind mei geplaatst worden.

Ooit was de Keunekapel (1906) een privékapel van een rijke familie waar de dorpelingen op zondag de misviering konden bijwonen. Nu is dit een mooie tentoonstellingsruimte op een duinheuvel. Regelmatig worden hier tijdelijke tentoonstellingen gehouden.

Onthulling ” Conversatie” Koningin Elisabeth Instituut. 07/12/2020

Tien jaar lang vonden grondige renovatiewerken plaats aan het revalidatieziekenhuis in Koksijde. Een voorwaarde voor het verkrijgen van Vlaamse subsidies is het integreren van kunst en daarvoor moesten ze in het KEI niet ver te zoeken. Els Pleysier maakte ‘De Conversatie’. Mijn werk staat tussen de artsen- en personeelsparking, aan de zeezijde dus”, reageert Els. “Er is daar niet alleen een goede lichtinval, de klei waarmee ik werk past ook perfect bij de omgeving. Gezien ik hier ook werkzaam ben, weet ik maar al te goed hoe belangrijk ‘conversatie’ is. Praten met de patiënten maar ook met collega’s onderling is cruciaal in onze werking, dat toont ze op een prachtige manier aan de hand van haar levensgrote sculpturen.

Opstelling “Beelden in het witte dorp” Lissewege. Mijn werken staan op de prachtige locatie van restaurant Ter Doest. Zomer 2020

1 maart 2020: De groei van mijn kunstwerk “De Conversatie” in opdracht van ” Koningin Elisabeth Instituut” die gelegen is op het strand van Oostduinkerke.

%d bloggers liken dit: