Laatste weetjes

Internationale sculpturen expo in de museumtuin te Gaasbeek.

Welkom in Brugge “In Between Art”. Open elke namiddag van 18/02 tot 26/02 en van 3 t.e.m 5/3. http://www.inbetweenart.be

Maandag 5 september 2022 opstellen kunstwerken in het kunstcentrum “ijzerenberg” Herent. http://www.ijzerenberg.be

De reis naar “Carrara” werd een topper. Wat een ervaring. Wegnemen ipv opbouwend werken. Anders denken, wat een prachtsteen om te bewerken.

Mijn nieuwe creaties op Tentuinstelling Knokke. Anders..www.tentuinstelling.be

Botanische tuin Meise,

Samen met 38 kunstenaars werd ik geselecteerd om een kunstwerk te plaatsen in één van de grootste botanische plantentuinen van Europa. De uitdaging werd een boeiende weg van experimenten en emoties. Daar ik een groot natuurliefhebber ben vond ik het passend om een beschermer van het park te creëren. Maar niet zomaar één, daar hij langs het welkomspad werd geplaatst was mijn doel om elke toeschouwer een “happy feeling” te bezorgen en om de kinderen toe te laten in de wereld van kunst.

Els Pleysier

“Ranger” is zijn naam

http://www.beervelde.b

http://zevenekentonenkunst.be

Plaatsen van mijn werken en vernissage op 5 en 6 augustus. 6000m² prachtige natuur in Zeveneken. Samen met 15 kunstenaars werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan dit privé initiatief.

Regelmatig ontvang ik berichtjes van tevreden klanten… super dat te horen,

“Vrij-laten” Keunekapel 2021

Het is zover….3 juni 2021 plaatsing/afwerking/inhuldiging van mij tweede openbaar werk.

Opstelling “Beelden in het witte dorp” Lissewege. Mijn werken staan op de prachtige locatie van restaurant Ter Doest. Zomer 2020

1 maart 2020: De groei van mijn kunstwerk “De Conversatie” in opdracht van ” Koningin Elisabeth Instituut” die gelegen is op het strand van Oostduinkerke.