Laatste weetjes

Mijn nieuwe creaties op Tentuinstelling Knokke. Anders..www.tentuinstelling.be

Samen met 38 kunstenaars werd ik geselecteerd om een kunstwerk te plaatsen in één van de grootste botanische plantentuinen van Europa. De uitdaging werd een boeiende weg van experimenten en emoties. Daar ik een groot natuurliefhebber ben vond ik het passend om een beschermer van het park te creëren. Maar niet zomaar één, daar hij langs het welkomspad werd geplaatst was mijn doel om elke toeschouwer een “happy feeling” te bezorgen en om de kinderen toe te laten in de wereld van kunst.

“Ranger” is zijn naam

06/04/2022

Mijn kunstwerk waarvoor ik geselecteerd werd is bijna klaar voor plaatsing. De stoel is er, nu nog het sculptuur…

Het park is elke te bezoeken en de 40 kunstwerken zijn te bezichtigen van 1mei tot eind september.

http://www.plantentuinmeise

25/03/2022: Enkele foto’s van mijn werken van 2008 tot 2014. Deze werden met allerhande materialen gecreëerd, ijzer, Acryl one, piepschuim, gips, keramiek. Dit is mijn afgelegde weg naar mijn werken van vandaag.

18/02/2022

www.plantentuinmeise.be

Nog enkel bakbeurten te gaan, het wezen begin te zijn zoals in mijn fantasie.

5/12/2021

Witte steengoed en Goud…Mijn experiment voor het kunstwerk in Meise

http://www.beervelde.be

20/8/2021: Na een deugddoende vakantie vlieg ik er terug in… met heel veel inspiratie..

http://zevenekentonenkunst.be

Plaatsen van mijn werken en vernissage op 5 en 6 augustus. 6000m² prachtige natuur in Zeveneken. Samen met 15 kunstenaars werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan dit privé initiatief.

Regelmatig ontvang ik berichtjes van tevreden klanten… super dat te horen,

10 juni

Sleutelen , zweten, mooie compositie zoeken om alles in gereedheid te brengen voor de tentoonstelling in het kunstdorp Lissewege. Mijn creaties samen met die van andere kunstenaars zijn te bezoeken in de mooie, rustige pastorietuin. Van 12 juni tot 24 september. Elke dag vrij te bezoeken. Welkom

“Vrij-laten” Keunekapel 2021

Het is zover….3 juni 2021 plaatsing/afwerking/inhuldiging van mij tweede openbaar werk.

12mei: Vandaag werd het plateau gegoten op mijn verkozen plaats. Het was een “Coup de foudre”.

13 februari 2021

Enkele maanden terug vernam ik het goede nieuws van de gemeente Koksijde, graag hadden ze een sculptuur van mij geplaatst in de mooie beeldentuin “Keunekapel”. Hier alvast een tipje van de sluier, “Vrij-laten” zal heel waarschijnlijk eind mei geplaatst worden.

Ooit was de Keunekapel (1906) een privékapel van een rijke familie waar de dorpelingen op zondag de misviering konden bijwonen. Nu is dit een mooie tentoonstellingsruimte op een duinheuvel. Regelmatig worden hier tijdelijke tentoonstellingen gehouden.

Opstelling “Beelden in het witte dorp” Lissewege. Mijn werken staan op de prachtige locatie van restaurant Ter Doest. Zomer 2020

1 maart 2020: De groei van mijn kunstwerk “De Conversatie” in opdracht van ” Koningin Elisabeth Instituut” die gelegen is op het strand van Oostduinkerke.

%d bloggers liken dit: